ЗВОНИТЬ
+38(050)352-66-25
+38(067)352-66-65

Вода та молодь — разом у майбутнє!

Вода та молодь — разом у майбутнє!

Основна мета конкурсу, який проходить у рамках Всесвітнього тижня води, — залучити молодь до вирішення водних проблем. Щороку у Stockholm Junior Water Prize змагаються більше тисячі учасників, які займаються проблемами води та довкілля. Нагороду переможцю вручає Її Королівська Високість Принцеса Швеції Вікторія.

 Основні нагороди, що вручаються під час Всесвітнього водного тижня:«Стокгольмський Водний Приз» (Stockholm Water Prize) — за найкращу наукову розробку. Як і Нобелівську премію, SWP вручає Його Королівська Величність король Швеції Густав; «Стокгольмський Юнацький Водний Приз» (Stockholm Junior Water Prize);«Стокгольмська Промислова Водна Нагорода» (Stockholm Industry Water Award) — за найкращий промисловий проект.

 Національний етап конкурсу, вже увосьме, проводиться видавництвом «ЕКО-інформ» у співпраці з Українським Водним Товариством WaterNet і НТУУ «КПІ».

 Фінал національного конкурсу відбудеться 9–12 квітня 2013 року в Києві і НТУУ «КПІ». Урочисте нагородження переможців проходить у Посольстві Швеції в Україні. Головна нагорода переможцю Гран-Прі — участь у Stockholm Junior Water Prize.

 У Києві учасники конкурсу мають можливість познайомитися з однодумцями та захистити свої роботи перед провідними науковцями України. Для них також буде організовано цікаву культурну та пізнавальну програму.

Узнай почему!

бутилированная вода киев отзывы опасна

 

Анализ воды

analiz-vody-shara

 

   

fb   gg

 

 

Наши контакты:             график работы Call-центра:

+38 (050) 352-66-25;                     пн-пт 8.45-17.45.

+38 (067) 352-66-65                      сб-вс выходной

 

 © Ecohouse, 2003 - 2019 Делаем мир лучше!