ЗВОНИТЬ
+38(050)352-66-25
+38(067)352-66-65

Виды полиэтиленовых труб (ПЭ трубы)

Поліетиленові труби виготовляються з різних марок поліетилену. На зорі «поліетиленової ери» у водопостачанні найпоширенішим «трубним» поліетиленом був ПЕ 63. Але з часом він відійшов у минуле. Поліетилен ПЕ 63 знятий з виробництва майже на всіх заводах. Сьогодні поліетиленові труби виробляються з ПЕ 80 і ПЕ 100. Візуально ці труби відрізняються товщиною стінки. Поліетилен ПЕ 100 має більш високу міцність, тому для досягнення потрібного SDR потрібна менша товщина стінки і як наслідок менша вартість труби. 
Поліетиленові труби для питного водопостачання слід підбирати під необхідне Вам тиск у водопровідній мережі. Це ще одна з переваг поліетиленових труб. Якщо у вашій системі тиск води не перевищує 5-ти атмосфер. Навіщо купувати сталеву трубу розраховану на тиск понад 16 атм. Вам прекрасно підійде питна поліетиленова труба ПЕ 100 SDR 33 (5 атм.) Для ділянки з більш високим тиском, наприклад за ГОСТом – 10 атм., Можна підібрати іншу трубу ПЕ 100 SDR 17, в результаті чого досягається значна економія коштів. 
Поліетиленові труби використовується не тільки для питного водопостачання, але й у зовсім несподіваних для туби областях. Низька собівартість виробництва ПЕ труб, особливо технічного призначення, дозволяє застосовувати трубу, наприклад, як кожух для прокладки кабелю. Таку розкіш не можна дозволити зі сталевою або чавунною трубою. І, звичайно ж, технічну безнапірні труби можна використовувати для прокладання каналізації. Хоча для більш відповідальних об’єктів, особливо де трубі доведеться використовувати зовнішні навантаження, слід застосовувати гофровану поліетиленову трубу. Каналізаційні труби випробовують на себе зовнішнє тиску грунту і в той же момент відсутність внутрішнього тиску. Саме тому труби для каналізації з поліетилену виготовляють двошаровими. Зовнішній шар темного кольору, стійкий для ультрафіолету, виконаний у вигляді гофри і має кільцеву жорсткість. Внутрішній шар – гладкий і білий, для зручності виявлення пошкоджень. 
Існує велика безліч дрібних виробників. Це обумовлено тим, що для входу на ринок поліетиленової труби не потрібно значних фінансових витрат. Конкуренція на цьому ринку допомагає підтримувати прийнятний рівень цін. Хоча є й зворотний бік медалі ». На ринку присутня дуже багато неякісної продукції. Прагнучи зменшити собівартість, не всі виробники витримують вимоги ДСТУ (ГОСТ 18599-2001)

Узнай почему!

бутилированная вода киев отзывы опасна

 

Анализ воды

analiz-vody-shara

 

   

fb   gg

 

 

Наши контакты:             график работы Call-центра:

+38 (050) 352-66-25;                     пн-пт 8.45-17.45.

+38 (067) 352-66-65                      сб-вс выходной

 

 © Ecohouse, 2003 - 2019 Делаем мир лучше!